Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

27 Temmuz 2016 Çarşamba

DAMAK TADI

Penne Arrabbiata:Malz.1 Adet Domates Konservesi
2 Diş Sarımsak
2 Adet Kırmızı Jalapeno Biberi
Yeteri kadar Tuz
Yeteri kadar Karabiber
1 Çorba kaşığı Domates Salçası
2 Çorba kaşığı Zeytin Yağı
1 Paket Düdük (Penne) Makarna
Yapılışı:
Bir sos kabına suyuyla beraber domatesleri, sarımsağı, yağı, jalapeno biberini, tuz ve karabiberi koyun ve orta ateşte kaynatmaya başlayın.
Arasıra karıştırın ve kaşıkla domatesleri iyice ezin.
Yaklaşık 45 dakika sonra sos koyulaşmaya başladığında salçayı ekleyin.
15 dakika daha pişirip altını kapatın.
Makarnaları bol tuzlu kaynar su içinde, paketin üzerinde yazan süre kadar haşlayın (yaklaşık 10 dakika).
Süzdürün ve sos ile karıştırıp servis yapın.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder