Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

2 Eylül 2014 Salı

DAMAK TADI

Mantarlı mantı :Malz.1 paket ravioli şeklinde hazır mantı
2 çorba kaşığı tereyağı
2 çorba kaşığı çiğ krema
Tane karabiber
200 gram mantar
1 adet soğan
40 gram kaşar peynir rendesi
Yapılışı: Kaynayan tuzlu suda ravioli mantıları 15 dakika haşlayıp süzün. Bu arada mantarları da ince doğrayıp rendelenmiş soğan ve tereyağında rengi dönünceye kadar pişirin. Üzerine tuz ve karabiberi serpip tatlandırın. Haşlanan mantıları da üzerine ekleyip karıştırın. Ocaktan almadan önce içine çiğ kremayı ilave edip karıştırın. İsterseniz mantarları tabağa alıp üzerine mantıları koyup sıcak olarak hazırlayabilirsiniz."ERHAN"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder