Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

1 Nisan 2016 Cuma

DAMAK TADI

Biber Çorbası:Malz.1 Adet Kırmızı Biber
4 Dal Maydanoz
1 Çorba kaşığı Margarin
1 Çorba kaşığı Biber Salçası
800 Gram Tavuk Suyu
Yeteri kadar Karabiber
Yeteri kadar Tuz
1 Tutam Toz Şeker
Yapılışı:
Biberi ikiye bölüp çekirdeklerini çıkarın. Ardından yıkayıp ince halkalar halinde doğrayın.
Maydanozu ayıklayıp yıkadıktan sonra kıyın.
Büyük ve derin bir tencerede margarini eritin. Biber şeritleri ve biber salçasını tencerede kavurun. Tavuk suyunu ekleyip kaynatın.
Ardından 5 dakika daha kısık ateşte pişirin. Tuz, karabiber ve şekerle tatlandırın.
Çorbayı tabaklara alıp, üzerine maydanoz serptikten sonra servis yapın.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder