Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

17 Mart 2016 Perşembe

DAMAK TADI

Çikolata soslu portakal:Malz.4 Adet Portakal
2 Adet Yumurta Akı
135 Gram Çikolata
1 Fincan Öğütülmüş Antep Fısstığı
1 Tatlı kaşığı Hindistan Cevizi
Yapılışı:
Portakalların kabuklarını soyun. Bir tabağın içine küçük küçük doğrayın. Portakal dilimlerini servis kadehlerine paylaştırın. Tabakta kalan portakal suyunu kadehlere dökün.
Yumurta aklarını kar halini alıncaya kadar çırpın. Buzdolabında en az 20 dakika bekletin.
Çikolatayı benmari usulü eritip ılınmaya bırakın. Çırpılmış yumurta akını ekleyip birbirine yedirinceye kadar karıştırın. Hazırladığınız çikolatalı sosu kadehlere paylaştırıp buzdolabında iyice katılaşıncaya kadar bekletin. Antep fıstığı ve hindistancevizi rendesini serpip servis yapın.DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder