Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

30 Mart 2016 Çarşamba

DAMAK TADI

Soslu enginar:Malz.1 Adet Enginar
Yarım Limon Suyu
2 Çorba kaşığı Yoğurt
1 Çorba kaşığı Mayonez
1 Çorba kaşığı Limon Suyu
1 Çorba kaşığı Zeytin Yağı
1 Diş Sarımsak
1 Çay Bardağı Dereotu
Yeteri kadar Tuz
Yeteri kadar Beyaz Biber
Yapılışı:
Enginarı yıkayıp kabuklarıyla birlikte limonlu suda haşlayın.
Yoğurt, mayonez, limon suyu ve zeytinyağını çırpın. İçine sarımsak rendeleyin. Dereotu, tuz ve beyaz biberi ekleyip karıştırın ve enginar ile birlikte servis yapın.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder