Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

22 Ocak 2016 Cuma

DAMAK TADI

Böğürtlen çayı:Malz.3 Su Bardağı Böğürtlen
2 Su Bardağı Toz Şeker
2 Çorba kaşığı Nane
1 Fiske Karbonat
6 Su Bardağı Sıcak Su
3 Poşet Siyah Çay
3 Su Bardağı Soğuk Su
Yeteri kadar Böğürtlen (Süslemek İçin)
Yeteri kadar Nane (Süslemek İçin)
Yapılışı:Böğürtlen ve şekeri mutfak robotunda püre haline getirin. Karbonat ekleyerek karıştırın.
Sıcak suyu poşet çayın üzerine döküp 4 dakika bekletin. Poşetleri çıkartın.
Ilınmış çayı böğürtlen püresine ekleyip robotta 2 dakika karıştırın ve oda sıcaklığında 1 saat bekletin.
Süzgeçten geçirip üzerine soğuk su ilave edin. Buz, nane, böğürtlen ile süsleyerek servis yapın.DAMAK TADI....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder