Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

25 Ocak 2016 Pazartesi

DAMAK TADI

Adaçayı & Tereyağı Soslu Ravioli:Malz.80 Gram Romano Peyniri
500 Gram Taze Ravioli
80 Gram Tereyağı
1 Diş Sarımsak
1 Çorba kaşığı Adaçayı
Yapılışı:
Sebze soyma aparatıyla peynirleri ince ince traş edin.
Taze raviolileri kaynar suyun içinde, paketin üstünde yazan süre kadar haşlayın ve süzdürün.
Bir tencerede yağı eritin. Sarımsakları ve adaçayını ekleyin ve tereyağı kahverengi olana kadar kızdırın.
Raviolileri ekleyip nazikçe karıştırın ve üzerinde traşlanmış peynirlerle servis yapın.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder