Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

10 Şubat 2016 Çarşamba

DAMAK TADI

Börülce salatası:Malz.1/2 kg.börülce
2-3 dilim ekmek içi
1 yemek kaşığı kadar ceviziçi
2-3 diş sarımsak
5-6 yemek kaşığı zeytinyağı
yarım limon suyu
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı kırmızı pulbiber
YAPILIŞI:
Börülceleri yıkayıp bir kaç parçaya bölüp tuzlu suda haşlayın,süzün,bir salata tabağına alın.Diğer bir kasede zeytinyağ, limonsuyu, ufalanmış ekmek içi, tuz, pulbiber, doğranmış sarımsakları ve ceviz içini karıştırın, yağ , limon ve pulbiberi arzunuza göre de ayarlayabilirsiniz.Bu karışımı börülcelerle karıştırıp servis yapın.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder