Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

22 Şubat 2016 Pazartesi

DAMAK TADI

Sucuk güveç:Malz.yarım kangal sucuk 
1 adet domates
1 adet yeşilbiber
1 adet kırmızıbiber
3 yemek kaşığı sıvıyağ
tuz
karabiber
Üzeri için
1 çay bardağı rende taze kaşar
Yapılışı:Sucukların zarlarını çıkarıp doğrayın.Bir tencere ya da tavaya sıvıyağı koyup kabukları çıkarılıp küp küp doğranmış domates ve çekirdekleri çıkarılıp ince ince kıyılmış biberleri katıp üç dört dakika soteleyin.Daha sonra sucukları ilave edin bir kaç dakika soteleyin.
Tuz,karabiber ,kırmızıpulbiberi damak tadınıza göre ekleyin.Sucuk acı olabilir ona göre acısını ayarlarsınız.
Bu karışımı güvece alıp üzerine kaşar rendesi döküp fırına verin.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder