Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

29 Şubat 2016 Pazartesi

DAMAK TADI

Yumurtalı Rezene:Malz.6 Adet Rezene
1 Çorba kaşığı Sıvıyağ
3 Adet Yumurta
Yeteri kadar Yoğurt (Üzeri İçin)
Yapılışı: 
Rezeneyi saplarına ayırın. Sert kısmını atıp, kalan yeşil ve beyaz kısımları küçük küçük doğrayın. Teflon tencereye yağı ve rezeneleri alıp rezeneler yumuşayana kadar kavurun. (rezenenin yumuşaması belli bir süre alabilir.)
Rezene yumuşayınca tuzu ekleyip karıştırın. Yumurtaları teker teker ekleyin, rezeneyle karıştırın. Yumurtalar pişince altını kapatın. Servis tabağına alıp yoğurtla servis yapın.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder