Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

25 Şubat 2016 Perşembe

DAMAK TADI

VİŞNELİ JELLİ TATLI:Malz.4,5 su bardağı süt
2 poşet tavuk göğsü
1 yemek kaşığı margarin
1 poşet vişneli jel
su
biraz vişne tanesi
YAPILIŞI:
Sütü tencereye koyun.İki poşet tavukgöğsünü katıp karıştırarak pişirin.Kaynamaya başlayınca bir kaşık margarin ekleyin.Margarin eriyince altını kapatıp ıslatılmış borcama tatlıyı dökün.
Soğumaya bırakın.
Diğer tarafta jeli üzerindeki tarife göre hazırlayın onuda biraz soğutun.
Soğuyan muhallebiye tane vişneleri dizin.Üzerine jeli dökün.Dolaba kaldırın.Jel katılaşınca servise hazır demektir.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder