Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

6 Şubat 2016 Cumartesi

DAMAK TADI

Asma Yaprağında Sardalye:Malz.1 Kilogram Sardalye
2 Tatlı kaşığı Tuz
30 Adet Asma Yaprağı
Çeyrek Su Bardağı Zeytin Yağı
1 Tatlı kaşığı Karabiber
Yapılışı:
Balıkları temizleyip yıkayın tuzlayın ve süzgeçte 15 dakika bekletin.
Asma yaprakları yıkayıp kurulayın ve yanyana dizin.Balıklara Zeytinyağı sürüp karabiber tuz serpin ve üzerine defne yaprakları serpiştirin.
Balıkların her biri asma yaprağına sarıp kapağı olan bir tepsiye dizin.
Önceden ısıtılmış orta sıcaklıktaki fırında 30 dakika pişirin.DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder