Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

8 Ağustos 2014 Cuma

DAMAK TADI

Düğün Çorbası Tavuk etinden Malzemeler:1 tabak tavuk göğüs eti,6 su bardağı kemik suyu veya normal su,kekik,2 çorba kaşığı un,tuz, yarım çay bardağıından biraz fazla sıvıyağ,2 su bardağı yoğurt,1 tane yumurtanın sarısı,taze nane.
Yapılışı:Öncelikle tavuk göğüs etini haşlayın.ocağa tencereyi koyun ve yağı ilave edip ısıtın.unu koyup kavurun.kemik suyu veya normal suyu ilave edin.kaynatın.tuz ve kekiği ekleyin.terbiyesini ilave edip haşlanan tavuk etlerini didikleyin,çorbaya koyun.10 dakika kaynatıp kaselere aktarın ve üzerini taze naneyle süsleyip servis yapın."ERHAN"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder