Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

9 Ağustos 2014 Cumartesi

DAMAK TADI

Fırında Peynirli Kayık Kabak:Malzemeler:4 tane orta boy kabak,bir buçuk su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri,3 yemek kaşığı zeytinyağ,1 demet dereotu,tuz.
Yapılışı:Kabakları yıkayıp ortadan ikiye kesin.peynir,ince doğranmış dereotu,zeytinyağ,tuzu karıştırın.ortadan ikiye kestiğiniz kabakların içini çay kaşığı ile içini çıkarın ve peynirli karışımı kabakların içine pay edin.kabaklar yumuşana kadar ve peynirlerin üzeri kızarana kadar fırın da pişirin.
NOT:İçlerini çıkardığınız kabakları değerlendirmek için kabak mücveri yapabilirsiniz."ERHAN"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder