Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

8 Ağustos 2014 Cuma

DAMAK TADI


 Çorba Ve Yemekler İçin Tavuk Suyu Malzemeler:Tavuk kemiği,1 tane havuç,1 tane kuru soğan,yarım limon,2 tane defne yaprağı, yarım çay kağığı karabiber, yarım çay kaşığı tuz,su.
Yapılışı:Tavuk kemiklerini yıkayıp tencereye dizin.kemikleri geçicek kadar su ilave edip ocağa koyun.sırasıyla havucu,kuru soğanı,limonu,defne yaprağını,karabiberi ve tuzunu da ilave edip kaynatın.kaynadıktan sonra ocağı kapatıp süzün ve ılındıktan sonra kavanoza döküp dolaba koyun.isterseniz hazır buz kalıplarına da koyup buzluğa atabilirsiniz."ERHAN"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder