Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

23 Ağustos 2014 Cumartesi

DAMAK TADI

Ispanaklı peynirli toplar:Malz.200 gram lor peyniri
1 çorba kaşığı pul biber
1 çorba kaşığı kekik
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
3 çorba kaşığı galeta unu
3 çorba kaşığı süzme yoğurt
Yapılışı: Derin bir kabın içinde peyniri ve yoğurdu iyice karıştırın. Galeta ununu, baharatları ve zeytinyağını ekleyip karıştırın. İnce kıyılmış dereotu ya da maydanoz da istenirse eklenebilir. Bu peynirli karışımı küçük toplar yapın. Marul yapraklarını, kuzu ıspanağını yıkayıp irice doğrayıp servis tabağına alın. Üzerine peynir toplarını, zeytin ve domatesleri ilave ederek servis yapın. İsteyen yanında kızarmış kepek ekmeği tüketebilir."ERHAN"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder