Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

15 Ağustos 2014 Cuma

DAMAK TADI

Patlıcan bohçası :Malz.4 adet kemer patlıcan
10 adet biber
2 adet domates
300 gram kıyma
3 adet domates
4 diş sarımsak
1 çay bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı salça
1 çay kaşığı ince bulgur
Yapılışı: Öncelikle iç harcı için kıyma, bulgur ve rendelenmiş soğanı karıştırıp top top yapın. Patlıcanları ince dilimler halinde kesip yağda kızartın. Hazırladığınız köfteleri içine koyup bohça şeklinde katlayıp tepsiye dizin. Üzerine bolca doğranmış biber ve domatesi ekleyip zeytinyağı gezdirin. Ezilmiş sarımsak ve salçayı da az suyla karıştırıp üzerine ekleyin. 200 derecedeki fırında 40 dakika bekletip sıcak olarak ikram edin."ERHAN"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder