Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

11 Ağustos 2014 Pazartesi

DAMAK TADI

Zeytinyağlı Havuç Ezmesi:Malzemeler:Yarım kğ.havuç,yarım su bardağı zeytinyağ,2 tane soğan,yarım kilo yoğurt,5 diş sarımsak,1 avuç maydanoz yaprağı,tuz.
Yapılışı:Havuçları kazıyıp rendeleyin.soğanları rendeleyin.tencereyi ocağa koyup yağda soğanları pembeleşene kadar kavurun.havuçları ilave edin.tuzunu ayarlayın.kapağını kapatıp ara sıra karıştırarak pişirin.diğer tarafta sarımsaklı yoğurdu hazırlayın.ocağın altını kapatıp soğutun.soğuyan havucu sarımsaklı yoğurtla karıştırıp servis tabağına alın.üzerini maydanoz yapraklarıyla süsleyin."ERHAN"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder