Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

18 Nisan 2015 Cumartesi

DAMAK TADI

kabaklı kuzu kavurma:Malz.400 gram iri doğranmış kuzu eti
3 adet kabak
2 adet patates
5 adet taze soğan
5 dal maydanoz
1 adet közlenmiş kırmızıbiber
1 adet limon suyu
1 çay bardağı zeytinyağı
Tuz, karabiber
Yapılışı: Etleri tencereye koyun, üzerine 1 bardak su ilave edip 5 dakika haşlayın. Patatesleri, kabakları kabuklarıyla irice doğrayın ve etin içine ekleyip haşlayın. Kırmızıbiberi, taze soğanı maydanozu, üzerine ekleyip karıştırın. Üzerine limon suyunu, zeytinyağını ve istediğiniz baharatları koyup kısık ateşte 35 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder