Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

16 Nisan 2015 Perşembe

DAMAK TADI

Islama Köfte:Malz.Yarım kilo köftelik kıyma
1 adet soğan
2 dilim bayat ekmek
1 tatlı kaşığı tuz, karabiber
Sosu için
1,5 litre kemik suyu ya da et suyu
4 yemek kaşığı pul biber
1 su bardağı sıvı yağ
10 dilim bayat ekmek
Yapılışı: Köfte için iki dilim bayat ekmeğin içini ıslatıp ufalayın, içine kıyma, rendelenmiş soğan, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın. Izgarada köfteleri pişirin. Bir tencerede sıvı yağ, pul biber ve kemik suyunu kaynatın. İçine dilimlenmiş ekmekleri batırın, sonra ızgarada pişirin ve köftelerle ikram edin. Yanını közlenmiş sivri biberle süsleyin.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder