Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

21 Nisan 2015 Salı

DAMAK TADI

Tavuk Şiş:Malz.400 gr kuşbaşı tavuk göğüs eti
250 gr tavuk kalça eti
1 adet soğan suyu
1 çay bardağı çiğ krema
8 adet sivri biber
6 çorba kaşığı zeytinyağı
3 çorba kaşığı şirke
Karabiber, kırmızıbiber, kekik, tuz
Yapılışı: Tavuk etlerini kuşbaşı doğrayın, zeytinyağı, çiğ krema, soğan suyu ve sirkeyle karıştırın. Etleri 15 dakika bu sosta bekletin. Tavuk etlerini şişlere dizin, istenirse mangalda ya da tavada istenirse yağda pişirin. Sonra baharatlayın, yanına soğan salatası yapıp birlikte servis yapın.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder