Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

18 Nisan 2015 Cumartesi

DAMAK TADI

Milföy Simidi:Malz.8 adet milföy hamuru
3-4 adet közlenmiş patlıcan
1 adet havuç
150 gram beyaz peynir
4 dal maydanoz
1 adet yumurta
Çörek otu
Susam
Yapılışı: Havucu rendeleyip tavada sote edin, közlenmiş patlıcanı, kıyılmış maydanozu ve peyniri koyup içi hazırlayın. Milföy hamurlarından ikisini birleştirip aynı ölçüde açın. İç harcından biraz koyun. Sarıp uçlarını bileştirin ve simit şekli verin. Makasla kesikler atın ve üzerine yumurta sarısı çörek otu susam serpin. Fırında 200 derecede pişmeye bırakın. Aslında iç malzemesi sizin isteğinize göre değişebilir.
DAMAK TADI..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder