Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

6 Nisan 2015 Pazartesi

DAMAK TADI

Sebzeli mantar:Malz.12 adet mantar
1 kırmızıbiber
1 çay bardağı zeytinyağı
1 soğan
2 sivri biber
patates
Yarım demet maydanoz
3 diş sarımsak
1 yumurta akı
1 çay bardağı galeta unu
Yapılışı: Mantarların içlerini çıkartın, dış kabuklarını soyup limonlayın. Kırmızıbiber, sivri biber ve soğanı doğrayın. Tavaya yağı dökün ve üzerine doğradığınız patates soğan ve kırmızıbiberi ekleyip 5 dakika kadar kavurun. Ezilmiş sarımsakları, galeta ununu, yumurta akını, tuzu ve karabiberi de ekleyip karıştırın. Kıyılmış maydanozu içine ilave ederek karıştırın ve bu karışımı mantarların içlerine doldurup fırın kabına dizin. 200 derecede 20 dakika kadar pişirin.
DAMAK TADI..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder