Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

21 Nisan 2015 Salı

DAMAK TADI

Yoğurtlu kabak:Malz.4 adet kabak
1 diş sarımsak
1 adet kesme şeker
1 çay kaşığı tuz ve karabiber
1 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı su
1 su bardağı yoğurt ve 3 diş sarımsak
Yapılışı: Tencerenin içine irice doğranmış kabakları, tereyağını, tuzu, karabiberi ve şekeri koyun. Üzerine sadece 1 çorba kaşığı su koyup kapağı kapalı bir şekilde kısık ateşte 15 dakika pişirin. Servis yaparken, üzerine sarımsaklı yoğurt yapıp gezdirin. İstenirse kırmızıbiber yağ yakıp üzerine ekleyebilirsiniz.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder