Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

30 Nisan 2015 Perşembe

DAMAK TADI

Bademli Damla Sakızlı Muhallebi:Malz.1 kase yaban mersini
1 kase çilek
1 çay kaşığı damla sakızı
4 su bardağı süt
1 su bardağı toz şeker
4 çorba kaşığı pirinç unu
1 çay bardağı kıyılmış fındık
1 çay bardağı çiğ badem
Nane yaprakları
Yapılışı: Tencereye süt ve pirinç ununu koyun, karıştırarak 5 dakika pişirin. Üzerine şekeri ekleyin, 3 dakika yine karıştırarak pişirip ocaktan alın. İçine damla sakızını kabukları soyulmuş ve kıyılmış çiğ bademi koyup kaselere boşaltın. Üzerini fıstık, badem, fındık ve meyvelerle süsleyip soğuk olarak servis yapın.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder