Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

20 Ağustos 2015 Perşembe

DAMAK TADI

Maklube:Malz.1 adet patates
1 adet soğan
300 gram küçük kuşbaşı dana eti
2 çorba kaşığı tereyağı
2 su bardağı pirinç
2,5 su bardağı sıcak su
Süslemek için
Yarım demet maydanoz
1 adet havuç
1 adet dolmalık biber
6 adet çeri domates
Yapılışı: Öncelikle etleri bir tencerede kavurun, üzerine biraz su ekleyip pişirin. Başka bir tavada patatesleri halka kesin, kızartıp bir yere alın. Pirinçleri de kavurup hazırlayın. Pilavı yapacağınız tencereye önce soğanları halka şeklince kesip dizin. Üzerine kavrulmuş etleri, sırayla kızarmış patatesleri, pirinçleri ve suyu ekleyin, kapağını kapatıp pişirin. Servis tabağına ters çevirip süsleyin. Gösterişli bir yemek oluyor.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder