Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

1 Ağustos 2015 Cumartesi

DAMAK TADI

Patatesli bonfile:Malz.Yarım marul
1 limon
2 patates
400 gram ince dövülmüş bonfile
2 çorba kaşığı tereyağı
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber, kekik
1 demet maydanoz
1 çorba kaşığı hardal
Yapılışı: Öncelikle etleri uzun ve ince bir şekilde kesin. Baharatlarla zeytinyağının içinde 10 dakika dinlendirin ve tavanın içinde karıştırarak pişirin. Bu arada yeşillikleri yıkayın ve kurulayın. İrce doğrayıp servis tabağına alın. Patatesleri parmak şeklinde ince doğrayıp kızartın. Bir küçük kavanozun içinde hardal, limon suyu ve biraz zeytinyağını çırpın. Servis yaparken yeşilliklerin üzerine etleri, sosu ve kenarlara da kızarmış patateslerle servis yapın. Çok doyurucu bir salata oluyor.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder