Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

24 Ağustos 2015 Pazartesi

DAMAK TADI

Leblebi şekerli pasta:Malz.1 adet sade pandispanya
1 su bardağı su
1 çorba kaşığı toz şeker
1 paket kremşanti
2 su bardağı süt
Dilediğiniz mevsim meyveleri
Süslemek için
Dilediğiniz miktarda renkli leblebi şekeri
Yapılışı: 1 su bardağı suyu, toz şekerle birlikte karıştırarak ılınıncaya kadar 4-5 dakika pişirin. Pandispanyanın iki parçasını da hazırladığınız ılık şekerli suyla ıslatın. Bir kapta kremşantiyi, soğuk sütle elde veya mikserle çırpın. Mevsim meyvelerini küp şeklinde doğrayın. Kremşantinin yarısına küp meyveleri katıp karıştırın. Servis tabağına ıslatılmış kekin bir parçasını yerleştirip üzerine kremşantiyle karıştırdığınız meyveleri koyup yayın. Diğer keki üzerine kapatın. Kalan kremşantiyi pastanın üzerine sürün. Renkli leblebi şekerleriyle pastayı süsleyip, bir süre buzdolabında bekletin. Dilimleyerek servis yapın.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder