Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

27 Ağustos 2015 Perşembe

DAMAK TADI

Yoğurt soslu kıymalı bazlama:Malz.2 adet bazlama
2 çorba kaşığı tereyağı
250 gram kıyma
1 adet soğan
1 demet maydanoz
2 domates, sivri biber
Üzeri için
Sarımsaklı yoğurt
Yapılışı: Kıymayı bir miktar kavurup üzerine tereyağını ekleyin 5 dakika pişirin. İçine rendelenmiş soğanı ve domatesi ekleyip kavurmaya devam edin. Maydanoz ince kıyın kimyon, karabiber, pul biberi içine karıştırıp kıymalı harcı hazırlayın. Bazlamaları ikiye bölün fırında kızartın. Servis tabağına alın ve kıymalı içten üzerine bolca dökün. Sarımsaklı yoğurdu da üzerine gezdirip sıcak olarak ikram edin.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder