Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

2 Mayıs 2015 Cumartesi

DAMAK TADI

Limonlu semizotu:Malz.1 demet semizotu
1 adet soğan
2 adet limon suyu ve kabuğu
3 diş sarımsak
1 adet havuç
2 adet domates
Tuz ve karabiber
5 çorba kaşığı zeytinyağı
Yapılışı: Semizotlarını yıkayın, sap kısımlarından ayırıp elinizle irice doğrayın. Soğanı yarım ay şeklinde doğrayın ve tuzla ovun. Üzerine zeytinyağı, doğranmış havuç, kıyılmış sarımsak ekleyip karıştırın. Servis tabağının altına yerleştirin. Limonun suyunu sıkıp kabuklarını rendeleyin ve üzerine semizotunu ilave ederek tabağa koyduğunuz soğanların üzerine yerleştirip servis yapın.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder