Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

31 Temmuz 2015 Cuma

DAMAK TADI

Salçalı biftek:Malz.6 adet ince dövülmüş biftek
1 adet soğan
1 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı salça
2 adet domates
2 su bardağı sıcak su
Tuz, karabiber
Az şeker
Yapılışı: Öncelikle etlerin iki yüzünü tencerede pişirin. Başka bir tabağa aktarın. Aynı tencerede kıyılmış soğanı sote edin. Üzerine salça un, rendelenmiş domates ve baharatı ekleyip suyunu verin. İçine pişen etleri ilave ederek kapağını kapatın. 20 dakika pişmeye bırakın. Etleri pişince sıcak olarak servis tabağına aktarın.
DAMAK TADI....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder