Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

13 Mayıs 2015 Çarşamba

DAMAK TADI

Soslu haşlama kabak:Malz.3 adet kabak
2 diş sarımsak
4 çorba kaşığı süzme yoğurt
2 çorba kaşığı labne peyniri
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı kırmızı pul biber
Yapılışı: Öncelikle kabakları irice doğrayın. Buhar pişiriciniz varsa orada yoksa bir tencere su koyup kaynatın. Üzerine metal süzgeç koyup içine kabakları yerleştirin ve altta kaynayan suyun buharıyla kabaklar haşlanacaktır. Sosu için de peyniri ve yoğurdu ezilmiş sarımsakla karıştırıp servis tabağına aldığınız kabakların üzerine dökün. Zeytinyağı ve pul biberi karıştırıp üzerine gezdirip ikram edin.DAMAK TADI..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder