Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

23 Mayıs 2015 Cumartesi

DAMAK TADI

Köfteli patlıcan bohçası:Malz.600 gram kıyma
1 adet soğan
3 dilim ekmek içi
Yarım demet maydanoz
7 adet sivri biber
1 çorba kaşığı salça
2 adet domates
4 adet patlıcan
Tuz, karabiber
1 su bardağı su
Yapılışı: Derin bir kabın içinde köfte için rende soğanı, kıymayı, kıyılmış maydanozu, ekmek içini tuzu ve karabiberi yoğurun, şekil verip kızartın. Patlıcanları uzun şeritler halinde kesip kızartın. İçine köfteleri koyup sarın ve fırın tepsisine dizin. Biberleri dilimlenmiş domates olarak dizin. Aralarına biberleri dizin, salça ve suyu bir yerde karıştırıp üzerine gezdirin. Tencerede 35 dakika 200 derecede fırında kızartıp pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder