Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

25 Mayıs 2015 Pazartesi

DAMAK TADI

Çikolatalı Pasta :Malz.Kreması için
2 su bardağı süt
3 çorba kaşığı şeker
4 çorba kaşığı un 
kakao
1 yumurta sarısı
3 çorba kaşığı tereyağı
2 paket vanilya
Ayrıca
1 su bardağı süt
4 çorba kaşığı şeker
1 paket kakaolu pasta keki
Üzeri için
200 gram böğürtlen
Yapılışı: Bir kabın içinde sütü, şekeri, unu ve yumurta sarısını çırpın. Ocak üzerinde pişirin. İçine eritilmiş tereyağını  kakaoyu ve vanilyayı da ekleyin. Kakaolu pasta kekini şekerli sütle ıslatıp kremayı ve böğürtlenin bir kısmını yerleştirin. Tekrar keki yerleştirin ve üzerine kalan kremayı sürüp böğürtlenlerle süsleyin. Buzdolabında 1 saat kadar bekletip dilimleyerek servis yapın.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder