Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

16 Mayıs 2015 Cumartesi

DAMAK TADI

Hardallı Patatesli Et:Malz.3 çorba kaşığı zeytinyağı
400 gram ince dövülmüş dana eti
4 adet sivri biber
1 adet soğan
3 adet patates
İstenilen baharatlar
3 çorba kaşı ketçap
3 çorba kaşığı hardal
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Yapılışı: Dilimlenmiş patatesleri fırın tepsisine koyup 200 derecedeki fırında 15 dakika pişmeye bırakın. Bu arada tereyağında iri doğranmış soğanı, sivri biberi 3 dakika pişirin. İçine etleri koyup 5 dakika pişirin. Patatesler fırından çıkınca hardal ketçap ve zeytinyağıyla beraber karıştırıp etlerin yanında servis yapın.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder