Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

14 Mayıs 2015 Perşembe

DAMAK TADI

Balık Şiş:Malz.500 gram kılçıksız balık eti
5 adet sivri biber
4 diş sarımsak
tavuk eti
2 adet domates
Tuz, karabiber, kekik
4 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı süt
Yapılışı: Sarımsakları rendeleyin, üzerine bir miktar zeytinyağı ve sütü döküp karıştırın. Tavuk etlerini de küçük parçalara ayırtıp içlerine atın ve 15 dakika dinlendirin. Sivri biberleri doğrayın. Şişlere sırayla biber ve balık etinizi dizin. Fırın tepsisi içinde ya da ızgarada pişirin. Sıcakken üzerine baharatları yerleştirin. İstenirse domateslerle süsleyip bol salatayla ikram edin.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder