Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

11 Mayıs 2015 Pazartesi

DAMAK TADI

Et burger:Malz.500 gram dilimlenmiş bonfile
1 adet soğan
1 tatlı kaşığı kekik
Tuz, karabiber
4 adet burger ekmeği
2 çorba kaşığı hardal
3 çorba kaşığı ketçap
4 adet salatalık turşusu
4 adet burger peyniri
Yapılışı: Öncelikle ‘köftenin içi pişmiyor ve hamburger yiyemiyorum’ diyenler için bence çok lezzetli oluyor et burger. Etleri dilimleyip az yağda pişirin. Sadece üzerine dilimlenmiş soğanı ve baharatları ekleyin. Ekmekleri ısıtın, içlerine hardal, dilimlenmiş turşuları ve ketçabı sürün, pişen eti içine koyup peyniride üzerine koyup burgerleri hazırlayın. Yanında ister bol salata ister kızarmış patatesle birlikte ikram edin.
DAMAK TADI....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder