Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

1 Eylül 2015 Salı

DAMAK TADI

Biberli peynir kızartması:Malz.200 gram hellim peyniri
5 adet sivri acı biber
1 su bardağı yoğurt
1,5 tatlı kaşığı karbonat
Yarım limon
1 çay bardağı soda
1 su bardağı galeta unu
1 çay kaşığı tuz
Aldığı kadar un
Kızartmak için
Sıvı yağ
Yapılışı: Öncelikle bir kabın içinde yoğurt, soda, karbonat limon suyu ve galeta ununu karıştırın. Unu boza kıvamı oluncaya dek ekleyip karıştırın. Peyniri ve biberi aynı hizada kesin elinizle ya da bir maşa ile bu karışımın içine batırıp kızgın yağın içinde kızartın. Sıcak ikram edin.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder