Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

10 Eylül 2015 Perşembe

DAMAK TADI

Tatlı hamur halkaları:Malz.2 adet ekmek hamuru
Kızartmak için yağ
2 su bardağı şeker
3 su bardağı su
2 damla limon suyu
Yapılışı: Ekmek hamurunu bir kabın içine yerleştirin. Elinizi yağlayın ve küçük parçalar kopartın. Kızdırılmış yağın içine halka şekli verip atın. Güzelce kızarsın ve kepçe yardımıyla alın. Diğer taraftan şerbeti için su ve şekeri kaynatın. İçine limon damlatın. Ilık halde olan şerbetin içine kızarmış lokma tatlısını atın. 3 dakika şerbeti çekmesi için bekleyip içinden alın. Sıcak sıcak ikram edin.DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder