Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

28 Eylül 2015 Pazartesi

DAMAK TADI

Peynirli krep:Malz.3 yumurta
1,5 su bardağı süt
1,5 su bardağı un
1 çay bardağı sıvı yağ
İçi için
300 gram lor peyniri
2 soğan
1 tutam maydanoz
Tuz, karabiber
Yapılışı: Krep için, yumurta, un sıvı yağ ve sütü karıştırma kabının içine alıp karıştırın. Akıcı kıvamda bir karışım elde edin. Bu sırada iç harcı hazırlamak için, soğanları doğrayın ve yağda kavurun. Peynirleri ilave edin. Tuzunu, karabiberini ve maydanozunu da ince ince kıyarak harca ekleyin. Krep tavasına ya da geniş bir tavaya krep harcından bir kepçe döküp önlü arkalı pişirin Üzerine peynirli harçtan koyup yayın. Krepler bitene kadar aynı işlemi uygulayın. Sarıp dilimleyip ikram edin.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder