Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

7 Eylül 2015 Pazartesi

DAMAK TADI

Çikolatalı pastacık:Malz.Sosu için
300 gram bitter çikolata
2 çay bardağı çiğ krema
Keki için
1 su bardağı süt
1 yumurta
6 çorba kaşığı un
6 çorba kaşığı şeker
2 çorba kaşığı tereyağı
3 çorba kaşığı kakao
100 gram bitter çikolata
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Yapılışı: Çikolataları çiğ kremanın içinde eritip sos yapın. Bir kenarda bekletin. Keki için sütü, yumurta, unu ve şekeri bir kâsenin içinde iyice çırpın. İçine rendelenmiş çikolata, kakao, erimiş tereyağı ve vanilyayı ekleyip iyice karıştırın. Daha sonra küçük kalıpların içine dökün. 170 derecede 25 dakika pişirip servis tabağına ters çevirin. Üzerine yaptığınız sosu dökün.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder