Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

9 Eylül 2015 Çarşamba

DAMAK TADI

Balık buğulama:Malz.600 gram balık filetosu
1 adet soğan
1 çorba kaşığı tereyağı
3 adet sivri biber
1 adet domates
2 su bardağı su
3 adet defneyaprağı
2 adet limon
5 dal maydanoz
Yapılışı: Önce limonların kabuklarını tamamen soyun dilim dilim kesip hazırlayın. Bir tavaya yağı koyup yemeklik doğranmış soğanı ve domatesi bireri 3 dakika kadar kavurun. İçine kıyılmış maydanoz ve suyu ekleyip hazırlayın. Fırın kabına bu sosu, üzerine balıkları ve limon dilimlerini koyun. Kalan sosu üzerine dökün 200 derecede 15 dakika kadar pişirin.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder