Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

29 Eylül 2015 Salı

DAMAK TADI

Tavuk kavurmalı pilav:Malz.2 su bardağı ılık suda beklemiş pirinç
3 su bardağı sıcak su
1 çay bardağı zeytinyağı
500 gram tavuk göğüs eti kemiksiz
Tuz, karabiber ve köri
1 adet soğan
Yapılışı: Öncelikle zeytinyağında pirinçleri kavurup suyunu verin. 20 dakika orta ateşte pişirin, pilavı yapıp hazırlayın. Tavuk etlerini iri parçalar halinde kesin, tavada az yağda kavurup kıyılmış soğan ve baharatlarla az suda pişirin. Kapağını kapatın, hiç su koymadan 15 dakika pişince ocaktan alın ve pilavın üzerine koyup ikram edin.DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder