Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

17 Eylül 2015 Perşembe

DAMAK TADI

Köfteli kızartma:Malz.Köftesi için
Yarım kilo kıyma
1 tatlı kaşığı sirke
1 adet yumurta
2 diş sarımsak
1 adet soğan
2 dilim ekmek içi
1 çorba kaşığı zeytinyağı
Kekik, toz biber, tuz, karabiber
3 çorba kaşığı tereyağı
Ayrıca
3 adet patates
2 adet domates
7 adet sivri biber
1 adet kabak
1 adet patlıcan
Yapılışı: Köfteleri parmak şeklinde yapın. Tavada toz biberli tereyağını eritip köfteleri bu yağın içinde kızartın. Ayrı bir tavada diğer sebzeleri dilimleyerek kızartın ama isterseniz yağda kızartmak yerine fırında üzerine de yağ gezdirip kızartarak tabakta köftelerle birleştirin. Sıcak ya da soğuk olarak ikram edin.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder