Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

6 Temmuz 2015 Pazartesi

DAMAK TADI

İFTAR MENÜSÜ:Nohutlu pilav.Malz.2 su bardağı pirinç
1 su bardağı haşlanmış nohut
2 çorba kaşığı tereyağı
Tuz, karabiber
Yeterince et suyu
Yapılışı: Pirinçleri tuzlu ve ılık suda 15 dakika bekletip suyunu süzün ve bol suda yıkayın. Tencerede tereyağını eritin, içine yıkanmış, süzülmüş pirinçleri ekleyip 5 dakika kavurun. Pirinçlerin üzerine döküp üzerini geçecek kadar et suyunu verin. Nohutları ekleyip 30 dakika kısık ateşte pişmeye bırakın. tuzunu karabiberini ayarlayın Servis tabağına ters çevirip sunum yapın. Kızarmış tavuğun yanında harika uyum sağlayacaktır.DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder