Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

8 Temmuz 2015 Çarşamba

DAMAK TADI

İFTAR MENÜSÜ:Midye börek.Malz.2 adet patates
2 adet yufka
1 adet soğan
1 su bardağı süt
1 adet akı
2 çorba kaşığı erimiş tereyağı
Tuz karabiber
Üzeri için
Yumurta sarısı
Yapılışı: Öncelikle patatesleri ezip içine rende soğanı ve sütü koyup karıştırın. Baharatları da ekleyip karışım hazırlayın. Yufkaları büyük üçgen şeklinde kesip üzerini erimiş yağla yağlayın. Bu üçgenleri biraz büzdürüp üzerine patatesli karışımı koyun büzgüler bozulmadan katlayın ki midye olsun. Üzere yumurta sarısı sürün 200 derecede pişirip ikram edin.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder