Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

15 Temmuz 2015 Çarşamba

DAMAK TADI

İFTAR MENÜSÜ:Lokmalık pastalar.Malz.1 adet kakaolu pasta keki
1 çay bardağı vişne suyu
Krema için
3 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
1 yumurta sarısı
6 çorba kaşığı un
2 paket vanilya
2 çorba kaşığı kakao
1 çorba kaşığı tereyağı
Üzeri için
200 gram bitter çikolata rendesi
Ya da minik parça çikolata
250 gram frambuaz
Yapılışı: Önce kek kalıbını kare şeklinde ya da yuvarlak şekillerde kesip hazırlayın. Daha sonra kekleri vişne suyuyla ıslatın. Krema için gereken malzemeleri ocakta pişirip soğumaya bırakın. Çikolatayı rendeleyip hazırlayın. Kremayı kekin arasına sürüp kenarlarına çikolataları serpin en üstüne de meyveyi koyup ikram edin.
DAMAK TADI....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder