Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

30 Temmuz 2015 Perşembe

DAMAK TADI

Tereyağlı kabak bastı:Malz.3 çorba kaşığı tereyağı
4 adet kabak
3 adet domates
3 diş sarımsak
1 adet soğan
Tuz ve karabiber
Yarım demet dereotu
Yapılışı: Öncelikle tereyağını tencerenin dibine bolca sürün. Soğanı kıyıp üzerine serin. Domatesleri dilimleyip üzerine dizin. Kabakları uzun dilimler halinde kesip domatesin üzerine daire şeklinde dizin.tuz karabiber ve dereotunu ilave edip Üzerine bir tabak bastırın ki pişerken şekli bozulmasın. Tencerenin kapağında kapatıp kısık ateşte 35 dakika kadar pişmeye bırakın.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder