Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

13 Temmuz 2015 Pazartesi

DAMAK TADI

İFTAR MENÜSÜ:Köfteli kızartma.Malz.200 gram kuzu kıyma
200 gram dana kıyma
2 dilim bayat ekmek içi
1 adet patlıcan
2 adet patates
1 adet kabak
Yarım demet maydanoz
2 yumurta
1 adet soğan
8 adet dolmalık yeşilbiber
Tuz, karabiber
Kızartmak için sıvı yağ
Yapılışı: Öncelikle kabak, patates, patlıcan ve biberleri kızartıp bir tabağa alın. Köfteyi hazırlamak için kıyma, rendelenmiş soğan, ekmek içi, yumurta, kıyılmış maydanoz ve baharatları karıştırın, köfteyi yapıp şekil verin. Yağda kızartıp kızaran sebzelerle ikram edin. İsterseniz üzerine domates sosu da yapın.
DAMAK TADI....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder