Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

7 Temmuz 2015 Salı

DAMAK TADI

İFTAR MENÜSÜ:Rosto.Malz.700 gram rostoluk nuar et
2 çorba kaşığı salça
1 adet soğan
2 adet havuç
3 adet defne yaprağı
Püresi için
4 adet patates
2 çorba kaşığı tereyağı
2 su bardağı süt
Domates, sivri biber
Yapılışı: Öncelikle nuar etini tencereye alıp üzerine suyu ekleyin. 30 dakika kadar pişirin. Daha sonra da içine soğan, havuç, tuz, karabiber ve defneyaprağını ekleyip 1 saat kadar pişirin. Et pişerken salçalı sosu için, tereyağı, salça ve etin pişen suyundan koyun, 10 dakika pişirin, dilimlenmiş etlerin üzerine koyup yanında püreyle ikram edin. Püre için gereken tüm malzemeyi ezip karıştırın ve sıcak olarak etin yanında ikram edin. Yanında pilav ve cacık harika olacaktır.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder